Biz kimiz

Teknolojik gelişmeler ve internetin yaygınlaşması beraberinde firmaların yeni reklam ve tanıtım gelişmelerine uyum sağlama zorunluluğunu beraberinde getirdi. Eskiden belli sektörler ile sınırlı olan görsel reklam alanı, rekabet koşullarında öne çıkmak isteyen firmaların ve sivil toplum kuruluşlarının hassasiyet ile üzerinde durmaları gereken bir başlık halini aldı. Özellikle marka bilinirliğini arttırmak, yeni hizmet ve ürünlerin pazarlanması ve internetin hızlı değişen dünyasında istikrarlı bir şekilde sürdürebilmek için tanıtım filmleri ve fotoğraflar internet reklamlarının olmazsa olmazı olduğunu artık tüm sektörün ileri gelenleri bilmekte. İşte bu nedenle eskiden çok yüksek maliyetler gerektiren reklam filmleri daha uygun maliyetler ile üretilebilmekte ve yaygınlaştırılabilmektedir. profesyonel ekiplerin son teknoloji ekipmanlar ile çektikleri tanıtım filmleri orta ve küçük işletmelerin ulaşabileceği hedefler konumuna geldi. Tam bu noktada PİSİ FİLM, bu işletmelerin çözüm ortağı olarak profesyonel ve yaratıcı ekibiyle beraber çalışmalarına devam etmektedir.

Vizyonumuz


Film prodüksiyon sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek dünya çapında ses getirecek yenilikçi projelere imza atmak. Yeni ve özgün görsel iletişim yöntemlerinin ülkemizdeki öncü uygulayıcısı  olarak global bir marka  olmak.

Misyonumuz

Müşterilerimizin markalaşma sürecinde en efektif bir şekilde görsel iletişim olanaklarını kullanmasını sağlamak. Markalaşma sürecine bütüncül bakarak, diğer tanıtım ve reklam bileşenlerinin  ile eşgüdümün olmasını sağlayarak,  müşterilerimizle etkin, sürekli ve dürüst ilişkileri
 kesintisiz devam ettirmek.


 Markanızın tanıtımı için Pisi Film yaratıcı kadrosu ile çözüm ortağınız. Fotoğraf, film ve her türlü görsel reklam çalımasında uzman kadromuza güvenin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da kişi ve gruplara özel fotoğraf dersleri

Pisi Film Ayaş'taydı.

Ankara'da Kaliteli Tanıtım Filmi